iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 29 februari 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 29 februari 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoWe beginnen de nieuwe week met een verse nieuwe update van WhatsApp, want foto’s en afbeeldingen versturen wordt een stuk makkelijker. Ook is er weer wat nieuws over de FBI-zaak en heeft Google voor Google Maps een nuttige functie toegevoegd. En wat is Apple van plan met de oude Think Different reclameslogan? Dat en nog veel meer lees je op deze schrikkeldag hier in iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps

  • De nieuwste WhatsApp-update maakt het mogelijk om foto’s te versturen die in andere apps opgeslagen staan. Handig!
  • KLM Layover with a Local wordt een nieuwe app speciaal voor mensen die een tussenstop op Schiphol moeten maken. De app brengt je in contact met een lokale Amsterdammer.
  • Geld besparen op deze schrikkeldag? Apple heeft vijf apps geselecteerd die vandaag gratis te downloaden zijn. Wees er snel bij!
  • Google Maps heeft een pit-stop functie toegevoegd, waardoor je naar tussengelegen gebieden kunt navigeren zonder je huidige routebeschrijving te stoppen.
  • Scrivener is een populaire schrijfapp voor de Mac, waardoor je zelf een boek kunt schrijven. Scrivener komt binnenkort ook naar iOS, want de eerste versie wordt al getest.
  • Extensify laat je tweaks installeren aan third-party apps, zonder dat je daar een jailbreak voor nodig hebt. Maar: Extensify download je niet zomaar in de App Store.

iCulture Deals

Meer vandaag

Merged iPhone-game
Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • Merged! (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - Merged! laat je nu makkelijker je scores delen en lost enkele bugs op.
  • Instagram (gratis, iPhone, iOS 10.0+) - Iedereen kan nu zien hoe vaak een video bekeken is op Instagram.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 februari 2016, 23:31
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.