iculture-vandaag
iCulture Vandaag
Todo apps briefjes GoodTask

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 16 september 2014

Op iCulture Vandaag alles over hoe je op iOS 8 voorbereidt, Tim Cook over privacy, WhatsApp-pushberichten en nog veel meer.

Tim Cook Charlie RoseIedere dag komen er op iCulture ontzettend veel artikelen voorbij – en zo vlak voor de nieuwe iPhones en iOS 8 is dat dubbel zo waar. Daarom zetten we aan het eind van elke dag de laatste ontwikkelingen nog eens op een rij in iCulture Vandaag. Met vandaag onder andere de grote voorbereidingen voor iOS 8, Tim Cook over privacy, WhatsApp’s pushberichtenfix en nog veel meer.

iCulture

Nieuws

Apps

Accessoires

Rubrieken

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Phhhoto iPhone geanimeerde foto

  • , een keurige app om vluchten, hotels en auto’s mee te boeken, heeft een nieuw design gekregen voor de iPad. Kenmerkend daaraan is de zwart-oranje bovenbalk en de grote hoeveelheid witruimte onder het hoofdmenu en de zoekresultaten. De app is ook geoptimaliseerd voor iOS 8 en heeft een ‘slimmere locatiekeuze.’
  • (afgebeeld) Het is geen foto, het is geen video, het is geen animated GIF, het is geen Vine. Het is een Phhhoto: een plaatje waarvan een gedeelte op een merkwaardige manier beweegt. Natuurlijk is de app zijn eigen sociale netwerk, maar je kan het resultaat ook delen naar Vine en Tumblr.
  • Deze fietsapp waarin je routes van anderen kan vinden om zelf te fietsen, is net even handiger geworden na de update naar versie 3.4. Behalve iOS 8-ondersteuning heeft hij ook een zoekfunctie op locatie. Ook kan je routes beter filteren.
  • Het ongekend populaire Clash of Clans heeft de duistere troepen uitgebreid met een lavahond; vliegende troepen die jagen op luchtverdediging. Zij maken de weg vrij voor andere luchtaanvallen van jouw kant. Verder kan je de barbaar en boogschutter naar level 7 upgraden, de boogschuttertoren naar level 13 en je duistere kazerna – redelijk belangrijk – naar level 6.
  • heeft een flinke update gekregen, waarmee de app alvast klaar is voor iOS 8. Je kunt nu in landschapsmodus lessen volgen en er is een iOS 8-widget om je aan lessen te herinneren. Heb je Engelstalige vrienden? Dan kun je hun met de app voortaan Nederlands leren spreken.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2014, 22:05
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.