iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 8 juli 2015

In de iCulture Vandaag van 8 juli lees je alles over het Apple-gerelateerde nieuws van vandaag. Zo bekijken we de teruglopende verkoopcijfers van de Apple Watch en bespreken we ook de nieuwste apps en gadgets.

iCulture Vandaag logoWe zaten er al op te wachten: Apple had een nieuwe beta van iOS 9 beloofd en die kwam er vanavond inderdaad. Plus nog twee andere beta’s, van watchOS en OS X. Vooral in de beta van iOS 9 hebben we diverse vernieuwingen gezien, zoals meer appicoontjes per map, een aparte fotomap voor selfies en de eerste kans om de Apple News-app te testen. Daarnaast nog een hele hoop andere nieuwtjes en natuurlijk het volgende hoofdstuk van de iCulture Vakantiespecial. Bekijk het allemaal op je gemakje in de iCulture Vandaag van 8 juli.

Nieuws

Apps

 • De iOS-app van Google Maps heeft de manier waarop ov-routes gepresenteerd worden subtiel aangepast.
 • Wil je zelf een app maken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Napkin Sketch helpt de beginnende app-ontwikkelaar een handje, met een handig digitaal schetsblok.
 • In onze review van Lynx nemen we een kijkje naar het sociale netwerk dat volledig om links draait.

Tips en uitleg

iCulture Deals

 • Ook op de eerste dag van de week zijn er weer genoeg redenen om je portemonnee te trekken. iCulture Deals zetten we de beste koopjes voor je op een rijtje.

Dumb-Ways-To-Die-2-update

Meer vandaag

Ook deze apps en updates zijn vandaag de moeite waard:

 • Dumb Ways to Die 2: The Games (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Dumb Ways To Die 2 is uitgebreid met acht nieuwe minigames.
 • Pages (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Pages lost problemen met Toegankelijkheid op.
 • Numbers (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Dat geldt ook voor Numbers. Heeft te maken met de voorleesfunctie VoiceOver.
 • Keynote (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 11.0+) - Je raadt het al: ook Keynote heeft problemen met Toegankelijkheid opgelost.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Wissel nu snel tussen de front- en back-camera en zet foto’s gemakkelijker recht.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Een vernieuwd uiterlijk, pushnotificaties en ondersteuning voor Force Touch.
 • Weerradar: Voorspelling (€5,49, iPhone/iPad/ Watch, iOS 8.0+) - Deze app heeft een grotere radardekking gekregen. Je kunt nu ook rondreizen met Weerradar en de Apple Watch-app is verbeterd.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juli 2015, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.