iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 5 december 2014

Vandaag op iCulture alles over de Apple Store in Brussel, Yosemite 10.10.2 beta 2, Apple Maps met Siri en Passbook en nog veel meer nieuws.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoIedere dag komen er gigantisch veel artikelen op iCulture voorbij, waardoor je soms het overzicht kunt kwijtraken. Maar niet gevreesd: aan het einde van de dag zetten we ze in iCulture Vandaag nog eens op een rij. Met vandaag natuurlijk alles over de Apple Store in Brussel, die eindelijk door Apple is bevestigd. Maar we schreven ook over bijvoorbeeld de nieuwe Yosemite-beta voor ontwikkelaars en testers.

Nieuws

Apps

Rubrieken

  • iCulture Deals staat vandaag weer vol met koopjes. Als je ook na Sinterklaas nog iets leuks voor jezelf wil kopen.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Veendam iPhone iPad app

  • Veendam heeft zijn eigen overkoepelende regio-app voor iPhone en iPad, en hij is nog verzorgd ook. In de app kies je lokaal en regionaal nieuws van bijvoorbeeld Parkstad Veendam en Dagblad van het Noorden. Dit framework past ongetwijfeld op iedere woonplaats, dus dit gaan we vaker zien…
  • … in Stadskanaal bijvoorbeeld.
  • NDC Mediagroep, de uitgever van Dagblad van het Noorden, heeft zelf ook een overkoepelende app voor noordelijke woonplaatsen. Maar Woonplaats.app is er alleen voor iPhone en leest niet erg lekker.
  • Deze geinige app die je meldingen geeft als je buitengewoon goedkoop naar een bestemming kan vliegen, houdt nu rekening met meerdere vliegvelden in de buurt. Ook is er een widget met prijzen.
  • Weerfoto’s versturen kan nu ook met betere schermresoluties op de iPhone 6 en iPhone 6 Plus, en gaat sneller op oudere toestellen.
  • Dat is nog eens leuk in geheimtaal spreken met de iPhone. Typ, verstuur de tekst met je flitser in morsecode en een ander kan de signalen en dus je boodschap met zijn camera ontcijferen.
  • Geprezen, Japans rollenspel met personages ontworpen door de maker van Dragon Ball Z. Maar wel met een flink prijskaartje.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2014, 11:57
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.