iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 23 februari 2015

Op iCulture las je maandag 23 februari alles over de nieuwe beta van iOS 8.3, Siri in het Nederlands en multiculturele emoji.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoAan het einde van de dag lees je in iCulture Vandaag nog eens rustig wat er zoal gebeurd is. Zo zie je in één keer wat het belangrijkste nieuws was, en welke toffe apps je nog zeker even moet bekijken. Met vandaag alle aandacht voor een spectaculaire ontwikkeling: meer dan drieënhalf jaar nadat het werd aangekondigd komt Siri eindelijk in het Nederlands beschikbaar. Ook was er nieuws over Apple zelf: ze gaan twee grote datacenters in Ierland en Denemarken bouwen.

Nieuws

Apps

  • YouTube Kids is in de App Store verschenen. Maar nog niet in Nederland.
  • Buienalarm laat je na een update sneller tussen locaties wisselen. De app heeft daarnaast een subtiel redesign gekregen.
  • Inbox by Gmail is op uitnodiging ook voor zakelijke gebruikers met Google Apps for Work te gebruiken. Maar nog wel mondjesmaat.

Accessoires

  • Met de Alliva-kabel hoor je wanneer een iPhone volzit.
  • iTraq is een handige tracker die je grote spullen wereldwijd terugvindt.

iCulture

Meer vandaag

Apps die leuk genoeg zijn om nog even te noemen:

Bobclass

  • Bobclass - afsprakenkalender (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac, iOS 11.0+) - Deze zakelijke agenda-app is volledig Nederlandstalig. Daarnaast is het mogelijk om nu ook privéafspraken in de app te maken, zonder dat je klanten hoeft in te voeren.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Heb je een iPhone 6 of iPhone 6 Plus? Dan heeft de app een speciale split-screen interface op het achterste scherm. Maar je moet de iPhone 6 dan wel horizontaal houden. Verder zijn er veel kleine problemen opgelost en aanpassingen gemaakt in Mail Pilot.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.