Humo gaat mobiel en geeft Samsung UltraTOUCH weg

De Belgische site Humo.be heeft een mobiele versie gekregen. Daarop zijn filmpjes, de uitagenda, de tv-gids en de multimedia-selectie te zien. Ook kun je 11 toestellen winnen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

humo gaat mobielDe Belgische website Humo is vanaf nu ook mobiel te raadplegen. Vanaf vandaag is de website via m.humo.be te lezen, geoptimaliseerd voor de iPhone en andere toestellen. Het is volgens eigen zeggen één van de eerste Belgische multimediasites voor de mobiele telefoon. Je hebt toegang tot de selectie van boeken, muziek, films en dvd’s. Humo’s agenda en tv-gids is ook onderweg te raadplegen, net als de Uitlaat en de filmpjesrubriek.

Tipgever Pieter probeerde de mobiele website alvast uit en was onder de indruk van de tv-gids, die tal van zenders bevat. “Na het maken van de keuze krijg je meteen de TV-gids te zien met alle programma’s. Na een tik op een bepaald programma krijg je ook de inhoud te zien er van.” Erg handig.

Om de lancering van de mobiele site te vieren gaat Humo twee dingen doen: er is elke werkdag een ‘2,5 Minuut Lamoot Show’ van grappenmaker Gunter Lamoot en er zijn 11 Samsung UltraTOUCH-toestellen te winnen. Helaas, geen iPhones…

Ga naar m.humo.be om de mobiele site te zien.

Meer info: Humo.be
Tipgever: Truckdiver en Pieter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:42
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.