Het Menselijk Lichaam is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft de educatieve iOS-applicatie Het Menselijk Lichaam uitgeroepen tot App van de Week. Je kunt hem een week lang gratis downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Het Menselijk Lichaam iconJe zou het door alle iOS 7- en iPhone-gekte bijna vergeten: het is weer vrijdag, wat betekent dat Apple wederom een App van de Week heeft verkozen. Ditmaal is de eer aan Het Menselijk Lichaam, een educatieve en interactieve app die het voor iedereen makkelijker maakt om te zien waar bepaalde organen zich bevinden. De door Apple gegeven titel zorgt ervoor dat je Het Menselijk Lichaam een week lang gratis uit de App Store kunt downloaden.


Het Menselijk Lichaam screenshotHet Menselijk Lichaam bevat de informatie die je in een biologieboek zou vinden, maar kleedt dit aan als een spelletje. Bij het opstarten van de app maak je een profiel aan, waarna je met een paar slim geplaatste knoppen aan de zijkant langs ieder deel van het menselijk lichaam kunt springen. Tap op de longen en je krijgt te zien hoe deze er uitzien, met de mogelijkheid om overal op in en uit te zoomen. Bijzonder is dat je niet naar een stilstaande plaat aankijkt: zo klopt het menselijk hart in de iPhone-app, en kun je door te tappen zien wat voor effect hardlopen kan hebben.

Apple kiest in de nacht van donderdag op vrijdag meestal een nieuwe App van de Week. Het is daarom aannemelijk dat je Het Menselijk Lichaam tot en met donderdag 26 september gratis kunt downloaden. We raden je toch aan om goed in de App Store te kijken of de aanbieding nog geldt, voordat je op de downloadknop drukt.

Downloaden: Het Menselijk Lichaam (gratis, was €2,69, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:43
Onderwerpen app van de week, medisch
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.