Gratis iPhone wallpapers: waar kun je ze vinden?

Waar vind je gratis iPhone wallpapers, zonder dat je om je oren wordt geslagen met pop-ups, pokersites, goedkope leningen en gratis ringtones? We hebben een lijstje gemaakt iPhone-wallpapersites waar je niet wordt lastiggevallen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone wallpaperIn het vorige nieuwtje vertelden we hoe je online wallpapers in Winterboard kunt gebruiken. Maar waar vind je kwalitatief goede iPhone-wallpapers? Dat is een onderwerp waar we eigenlijk nog niet zovaak aandacht aan hebben besteed… eerlijk gezegd omdat wallpapers al snel worden gezien als iets waarmee je makkelijk kunt scoren en vanwege de associatie met opdringerige pop-ups voor ringtones en pokersites. Da’s jammer, want er zijn een hoop websites waar mooie wallpapers te vinden zijn, zonder dat je je een weg door schreeuwerige advertenties hoeft te banen. We hebben daarom een overzicht gemaakt van wallpapersites waar je géén rotzooi vindt.

Hieronder een lijst met wallpaper-adresjes:

Vind je de werkwijze via Winterboard wat te omslachtig, dan kun je ook via iTunes de wallpapers op je iPhone installeren. Zet de gewenste wallpapers in een map (Windows) of in een album in iPhoto (Mac), geef in iTunes aan dat je de betreffende map/album wilt synchroniseren met de iPhone. Op de iPhone kun je daarna de gewenste foto uitkiezen en als wallpaper instellen.

Vanaf firmware 2.0 kun je de wallpapers ook eenvoudig vanuit Safari opslaan. Open dit artikel op je iPhone, klik de gewenste wallpaperwebsite en bekijk dan welke wallpaper je zou willen hebben. Door even je vinger op de afbeelding te laten rusten krijg je een popup waarmee je de wallpaper kunt opslaan in je Filmrol / Camera Roll. Daarna kun je via Instellingen > Achtergrond de wallpaper als afbeelding gebruiken die wordt getoond bij het inschakelen van je iPhone (dank Malork voor de toevoeging!)

Copyright disclaimer: Ook zo’n lijstje op je site hebben? Maak er dan zelf eentje!

Nag disclaimer: Deze lijst is handmatig samengesteld met behulp van Google, waarbij alle genoemde sites zijn bezocht. We claimen niet dat de lijst volledig is, dus staat je favoriete iPhone-wallpapersite er niet bij, dan kan dat zijn omdat we ‘m niet zo interessant, te commercieel, niet origineel vonden, of domweg over het hoofd hebben gezien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2012, 13:51
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.