Google Tablet met Chrome OS: concurrentie voor de iPad

De iPad zou concurrentie kunnen krijgen van één of meer Google Tablets: apparaten die draaien op Chrome OS en door diverse hardware-fabrikanten worden gemaakt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

chrome os mockupApple’s iPad zou concurrentie kunnen krijgen van een nieuwe reeks tablets, gebaseerd op besturingssystemen van Google: Android en Chrome OS. Hoe Android eruit ziet weten de meeste mensen wel, maar over Chrome OS is veel minder bekend. Op de officiële Chromium-site (het open source-project achter Chrome en Chrome OS) zijn nu de eerste foto’s gepubliceerd.

Chromium is geen officieel project van Google. Toch zijn de renderings gemaakt door Glen Murphy, designer van Google Chrome. Het is vrijwel zeker dat er meerdere ‘Google Tablets’ op de markt komen, gemaakt door diverse fabrikanten. Google werkt samen met diverse hardware-partners om te zorgen dat de apparaten aan de specificaties voldoen. Daarnaast zou er ook een ‘Google Tablet’ kunnen komen, net zoals er een maand geleden een ‘Google Phone’ is gelanceerd (de Nexus One).

Veel meer foto’s zijn te vinden op: Chromium.

Via: TheChromeSource.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 13:53
Categorieën Apple, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.