Gerucht: ‘Apple’s navigatiesoftware rond de kerst beschikbaar in firmware 2.3’

Volgens een onbevestigd gerucht van The iPhone Blog is Apple bezig met een interne test van een GPS Navigator-programma. Die zou rond kerst beschikbaar moeten komen, samen met firmware 2.3.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone navigatie van AppleWat nu volgt volgt is één groot gerucht uit een onbevestigde bron. Het kan daarom net zo goed onzin zijn, maar we willen er toch even aandacht aan besteden. Volgens The iPhone Blog kunnen we een kerstkadootje van Apple verwachten: tegen die tijd komt iPhone-firmware 2.3 beschikbaar waarmee het eindelijk mogelijk wordt om turn-by-turn GPS-navigatie te gebruiken.

Apple is stilletjes begonnen met het demonstreren van een intern ontwikkeld iPhone GPS Navigator-programma, dat turn-by-turn, 3D-weergave en dergelijke bevat. Visueel is het erg vergelijkbaar met TomTom, maar met de verwachte Apple eye candy.

Details zijn er nog nauwelijks, maar het zou geen onderdeel zijn van de standaard firmware. Dat wekt de indruk dat je er apart voor moet betalen. Ook is niet duidelijk of ze het telefoonnetwerk gaan gebruiken voor verkeersinformatie. Sommige schermen wekken die indruk. Hoe het intussen met TomTom gaat is evenmin duidelijk: in juni waren ze bijna klaar met navigatiesoftware voor de iPhone en sindsdien is het stil gebleven.

Via: The iPhone Blog
Tip ingestuurd door Truckdiver

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 oktober 2008, 1:07
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.