GelaSkins lanceert plakfolie voor iPhone 4

GelaSkins heeft aangekondigd dat ze beschermfolie voor de iPhone 4 klaar hebben. Ze beschermen de iPhone rondom.

gelaskinsHeb je spijt na de aankoop van de iPhone 4 en zou je de telefoon het liefst zo diep mogelijk willen wegstoppen, dan heeft GelaSkins een oplossing. GelaSkins maakt al jaren bedrukte plakfolie, voorzien van de wildste motieven. Ze werken daarbij samen met designbedrijven en bedrijven zoals Marvel. De iPhone 4 heeft als grootste voordeel dat het met de vlakke vormgeving veel makkelijker te beplakken is. De GelaSkins beschermen meteen je iPhone en zouden ook een oplossing kunnen zijn voor mensen die last hebben van de death grip.

Concurrent ZAGG heeft al uitgezocht dat het beplakken van je iPhone met een dergelijke folie de situatie verbetert. Bij elke GelaSkin-sticker is een bijpassende wallpaper beschikbaar.

iphone-gelaskinZelf heb ik vorig jaar tot vervelens toe rondgelopen met dit motiefje. Ik was er wel enthousiast over, omdat je normaal met je iPhone kunt omgaan zonder panisch te doen over krasjes. De folie is na afloop makkelijk weer te verwijderen en je iPhone ziet er daarna nog gloednieuw uit. Maar ik merkte ook, dat niet iedereen een sticker op je iPhone kan waarderen omdat het toch een beetje Apple’s strakke design aantast. Het kan een oplossing zijn voor mensen die ruw met hun telefoon omgaan, maar toch aan het einde van de rit hun iPhone nog tweedehands willen verkopen. De prijs daarvoor is niet overdreven hoog: de GelaSkins zijn gedrukt op 3M-folie en kosten $15 voor een volledige bedekking.

Meer info: GelaSkins

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juli 2010, 10:29
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.