Geen Beatles, maar ringtones op Apple Event?

Het gerucht gaat dat Apple de mogelijkheid gaat bieden om ringtones van je reeds gekochte iTunes Music Store-nummers te maken. Ze zullen dit aankondigen op het speciale Apple Event van 5 september 2007.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Een paar dagen geleden schreven we over het speciale Apple Event op 5 september. De uitnodiging voor dat event is nogal cryptisch, met de zin “The beat goes on” als lokkertje. De zin zou refereren aan de laatste zin van het persbericht dat het management van The Beatles deed uitgaan na het uiteenvallen van die groep, en dus zou het logisch zijn als Apple zou aankondigen dat eindelijk het complete oeuvre van de The Beatles digitaal beschikbaar zou zijn in de iTunes Music Store.


Weblog Silicon Alley Insider claimt echter gehoord te hebben dat Apple op 5 september de eveneens langverwachte ringtones voor de iPhone gaat aankondigen. Het goede nieuws is dat de (waarschijnlijk) nieuwe versie van iTunes het mogelijk moet maken om ringtones te maken van nummers die je al eerder gekocht hebt – en dus niet zoals eerder werd gezegd betaalde ringtones. Alley Insider meldt verder dat nummers van platenlabel Universal uitgesloten worden van de ringtonemogelijkheid. Universal voert momenteel een strijd met Apple om de minimale prijs per nummer omhoog te krijgen voor populaire artiesten.

Ohja: er komt of komen ook nog een of meer nieuwe iPods 😉

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 15:03
Categorie iOS
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.