Garderobe beheren met Sex and the City: Carrie’s Closet

Een nieuwe applicatie Sex and the City: Carrie's Closet is niet alleen handig voor het beheren van je garderobe, maar bevat ook allerlei foto's en video uit de serie en de film.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Sex and the CityWe hebben veel mannelijke lezers, maar gelukkig zijn er ook vrouwen die een iPhone gebruiken. Zij vormen de doelgroep van een nieuwe applicatie in de Amerikaanse App Store: Sex and the City: Carrie’s Closet. De applicatie bevat verschillende links naar informatie over de serie en film. Maar de belangrijkste functie is dat je je schoenen-, kleding-, sieraden en accessoire-collectie in de applicatie kunt beheren. Je kunt elk item een naam en tags geven. Als je ook foto’s hebt toegevoegd, kun je ze samenvoegen tot een outfit, die je naar je vriendinnen kunt sturen om te vragen of de combinatie staat. Het maken van de catalogus is wel een vervelende klus: dat zul je handmatig moeten doen. Als je de applicatie geopend hebt hoor je muziek uit de serie en de film. Er is geen schakelaar om de muziek uit te schakelen (eventueel kun je de muteknop van de iPhone omzetten).

Sex and the City: Carrie’s Closet bevat een hoop foto’s uit de serie, een filmtrailer en een aantal nummers van de soundtrack. In het verlanglijstje kun je aangeven welke Sex and the City-merchandise je nog wilt kopen. Met zoveel reclame en koopverleidingen mag de applicatie wel gratis zijn en dat blijkt gelukkig ook het geval.

Let op: alleen in de Amerikaanse App Store.

Installeren: Sex and the City: Carrie’s Closet (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2008, 15:52
Categorie Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.