De eerste iPhone gaat naar… kale vijftiger in Texas

De eerste iPhone die in het openbaar werd overhandigd gaat niet naar een celebrity, maar naar J. Patrick O'Brien, de president van de universiteit in Canyon, Texas. Stan Sigman, CEO van AT&T Wireless, overhandigde het toestel op een diplomauitreiking.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

obrienDe eerste iPhone die in het openbaar wordt overhandigd gaat niet naar Madonna, Oprah, Bono of een andere celebrity, maar naar Patrick O’Brien (zie foto). Hij is president van een regionale universiteit in Texas en kreeg de iPhone tijdens een diplomauitreiking overhandigd door Stan Sigman, de CEO van AT&T Wireless.

Misschien herinner je je Stan Sigman nog: hij was tijdens de lancering van de iPhone de zenuwachtige man die steeds op zijn spiekbriefjes keek. Sigman heeft op West Texas A&M University gestudeerd, de regionale universiteit van Canyon, een Texaans stadje met 12.000 inwoners. Als oud-student mocht hij opdraven voor een praatje tijdens de diploma-uitreiking. Dat een filmpje van de ceremonie nu de hele wereld overgaat, heeft niets te maken met de kwaliteit van de speech of de studieresultaten van de studenten, maar het feit dat Sigman voor het eerst een iPhone in het openbaar weggaf. Maar J. Patrick O’Brien lijkt ons niet de hippe gebruiker waarvoor de iPhone is bedoeld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 16:08
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.