Eerste gps-film voor de iPhone gaat in premiere

Connecting The Dots is een interactieve iPhone-film die je voor €2,39 in de App Store koopt. De lancering van de applicatie valt samen met het Internationaal Filmfestival in Breda, dat nog tot 29 maart plaatsvindt.

Connecting The DotsConnecting The Dots is een interactieve iPhone-film die je voor €2,39 in de App Store koopt. De lancering van de applicatie valt samen met het Internationaal Filmfestival in Breda, dat nog tot 29 maart plaatsvindt. Met de applicatie loop je door Breda, waar je stukken van de film verzameld. Op alle vijf locaties krijg je een stuk van de film te zien, maar dat lukt alleen wanneer je daadwerkelijk naar de aangegeven plek gaat waardoor de kans op een waar kassucces bij deze applicatie niet zo groot is.

In de vijf filmpjes ontmoet je personages die proberen contact met je te maken. Het gaat over jezelf zijn, communicatie en schoenen. In de applicatie krijg je Richard Schut te zien, één van de makers van de film en tevens een van de personages die je op weg helpt.
Connecting The Dots

Meer info: Connecting The Dots
Installeren: Connecting The Dots (€2,39)
Tipgever: Dezorian

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2009, 16:39
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.