Drum Kit 3.0 krijgt uitbreiding met elektronisch thema

Drum Kit krijgt met versie 3.0 een uitbreiding met een elektronisch thema. Later volgen er nog meer thema's, die je voor €0,79 kunt aanschaffen of gratis kunt bemachtigen via een weggeefactie.

drum kit 3Drum Kit heeft een upgrade gekregen naar versie 3.0 en is uitgebreid met een elektronisch thema. Ontwikkelaar CrimsonJet belooft dat er nog meer zullen volgen. Extra thema’s zijn te koop voor €0,79 maar je kunt ze ook gratis unlocken door een berichtje op Twitter of Facebook te zetten. In het promofilmpje van de iPod touch was een glimp van deze drumapplicatie te zien; vandaar de slogan “as seen on tv” achter de app-naam.

Het elektronische thema doet denken aan drummachines uit de jaren 80 en 90. Je kunt verschillende stijlen zoals rock, hiphop, techno en jazz op de akoestische en elektronische sets spelen. Je kunt de muziek opnemen en later weer afspelen. Een ingebouwde metronoom zorgt dat je in de maat blijft en telt af wanneer je een opname wilt maken. Er is een speciale instellingen voor linkshandigen en je kunt zelf seen drumroll spelen door je vingers over het drumstel te laten glijden.

Downloaden: Drum Kit 3.0 (€1,59)
Via: persbericht op PRmac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 augustus 2009, 11:25
Categorie Apps
Onderwerp drumkit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.