Doe meer met de trilfunctie van je iPhone met LockVibe (jailbreak)

LockVibe is een kleine tweak waarmee je de trilfunctie in en uit kunt schakelen voor bepaalde acties. De tweak is geschikt voor de iPhone en niet voor de iPod Touch. n versie 1.10.0-1 van de tweak kun je de trilfunctie beheren voor het locken, unlocken en autolocken van je iPhone, het lanceren van een applicatie, het wijzigen van het volume, het verschuiven van een icoon en/of voor zoeken.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

LockVibe is een kleine tweak waarmee je de trilfunctie in en uit kunt schakelen voor bepaalde acties. De tweak is geschikt voor de iPhone en niet voor de iPod Touch.

In versie 1.10.0-1 van de tweak kun je de trilfunctie beheren voor het locken, unlocken en autolocken van je iPhone, het lanceren van een applicatie, het wijzigen van het volume, het verschuiven van een icoon en/of voor zoeken. De tweak beheer je via het menu Instellingen. Standaard staan alle opties ingeschakeld.

Om gebruik te maken van de functionaliteit van LockVibe zal de schakelaar van het geluid aan moeten staan. Tijdens het testen van de tweak bleek dat de knop voor het verhogen van het volume niet meer reageert als de schakelaar van het geluid uit staat. Het verhogen van het volume is wél mogelijk als de schakelaar aan staat.

LockVibe is gratis beschikbaar via de repository van BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2013, 15:46
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.