Doe-het-zelf: Flitser voor de iPhone-camera

iPhone-gebruiker Ryan heeft het Mophie Juice Pack zelf aangepast zodat hij ermee kan flitsen tijdens het maken van een foto. Op zijn website staat een doe-het-zelf instructie.

FlitserOndanks het feit dat de cameramogelijkheden een stuk uitgebreider zijn geworden bij de iPhone 3GS, blijft het lastig om in donkere omstandigheden ook goede foto’s te maken. Zeker ‘s avonds op een feestje zouden foto’s een stuk opknappen wanneer je wat licht bij zou kunnen schijnen. iPhone-gebruiker Ryan moet hier precies hetzelfde over hebben gedacht, want hij heeft de Mophie Juice Pack zo aangepast dat hij er nu mee kan flitsen. Op zijn website legt hij je stap-voor-stap uit hoe dit zelf kunt doen.

Het komt er in feite op neer dat je het Mophie Juice Pack open schroeft, er een zeer fel LED-lampje in plaatst en die vervolgens kunt schakelen met een knop op je Mophie Juice Pack. De instructies worden vrij duidelijk aangegeven met voldoende foto’s van het hele proces. Toch, als je geen ervaring hebt met het openbreken van delen, losschroeven of solderen, is het niet aan te raden je Mophie hier aan te onderwerpen. Mocht je wel willen kijken hoe het een en ander in zijn gang gaat (of het toch zelf proberen), neem dan een kijkje op de website van Ryan.

via CrunchGear

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juli 2009, 10:01
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.