Delta TV breidt live tv kijken op iPhone en iPad uit naar 25 zenders

Delta TV voor iPhone en iPad laat je nu live televisiekijken naar 25 zenders, waaronder Discovery, Comedy Central en FOX.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Delta TV iPhone iPad headerDe livestreaming applicatie Delta TV van de Zeeuwse kabelaar Zeelandnet is voorzien van een flink pak nieuwe zenders. De app is gegroeid van 12 naar 25 kanalen, waardoor je als kijker op een internetverbinding van Zeelandnet nu ook kan kijken naar zenders als Discovery Channel, National Geographic, Eurosport en Comedy Central. Delta TV 2.0 paste ook de gids erop aan.


De eenvoudige gids is nog steeds een timeline van de zenders onder elkaar, met in het blauw weergegeven welk programma nu bezig is. Je ziet de bekende themakanalen nu onder het eerdere aanbod van de voornaamste Nederlandse en Vlaamse zenders.

In de app voor iPhone en iPad werd ook de videospeler van Delta TV vernieuwd, met name voor de ‘beveiliging van de zenders’. Als je niet op een Wi-Fi-verbinding van Zeelandnet zit, lukt het ons in ieder geval niet televisiebeelden te zien. Links in de speler zie je meteen het zenderoverzicht waar je tussen kan scrollen om snel te zappen. Ook het logo van Delta werd vernieuwd in de app.

Downloaden: Delta TV (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Delta TV iPhone iPad videospeler

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 oktober 2019 om 12:16
Categorie
Diensten
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.