Deel je geluk met Happstr voor iPhone

De mobiele webapp Happstr maakt het mogelijk om met anderen te delen dat je happy bent. Op een grote kaart wordt vervolgens de plek weergegeven dat je happy bent.

Deel dat je happy bent met Happstr Voel jij je happy en wil je dat de hele wereld het weet? Met de mobiele webapp Happstr kan je dit gevoel snel met anderen delen. Als je je happy voelt surf je naar de mobiele website waar je op een grote roze knop moet drukken. Vervolgens kan je invoeren waarom je zo happy bent en wordt je locatie automatisch geüpload. Vervolgens komt dit in de vorm van een smiley op de wereldkaart te staan en kan je zien op welke plaatsen van de wereld mensen nog meer gelukkig zijn.

De mobiele webapp is een project van zes entrepreneurs die deze gemaakt hebben op weg naar SXSW-conferentie in Texas. Volgens een de makers is de app vooral gemaakt in de hoop dat mensen ooit zullen gaan betalen om hun happiness te meten, net zoals ze dat nu doen met fitness bijvoorbeeld. Ook is het goede kans voor merken om deze happinesste sponseren.

Het hoofddoel van de app is niet om winst te maken, maar vooral om de wereld een betere plek te maken. Het team zou ook meerdere suggesties hebben gekregen om meerdere emoties toe te voegen zoals boosheid. Dit is echter afgewezen. Happstr is bedoeld om mensen happier te maken, niet meer dan dat. Om te delen dat je happy bent kun je naar de site van Happstr gaan.

Happstr

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2012, 20:48
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.