BigBoss publiceert SBSettings Toggle SDK (Jailbreak)

BigBoss heeft een SDK voor SBSettings gepubliceerd, waarmee het mogelijk is om eigen toggles te schrijven. Dit is niet voor beginners, en heeft vervelende gevolgen wanneer je de mist in gaat.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

Ondertussen kennen de meesten het handige programmaatje SBSettings uit Cydia wel, waarmee het vanuit ieder venster mogelijk is Wi-Fi, Bluetooth, 3G, enzovoort in- of uit te schakelen. Ook is het hiermee mogelijk snel notities te schrijven, die vanuit ieder venster weer zichtbaar zijn, alle huidige processen te ‘doden’, en nog veel meer. Maar vanaf nu is het dankzij de SDK die BigBoss op zijn site heeft uitgebracht ook voor Objective-C-programmeurs mogelijk eigen toggles te schrijven.

Voor een beginner is de leercurve wellicht wat al te drastisch, maar ook ervaren programmeurs zullen enige voorzichtigheid moeten betrachten bij het experimenteren met of het uitbrengen van zelfgemaakte toggles. SBSettings draait namelijk op het Springboard, en wanneer je SBSettings-toggle geheugen lekt, zal het Springboard vastlopen en wordt je naar de veilige modus teruggegooid. Ook zijn niet zomaar alle functies te gebruiken, dus om zeker van je zaak te zijn is het slim de SDK eerst goed door te nemen, voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat.

SBSettings is via de BigBoss-source in Cydia te downloaden, uiteraard alleen met jailbreak.

Bron: TheBigBoss, via: iClarified.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:22
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.