Dagblad AD blijft in iPhone nano geloven

Het AD blijft geloven in de iPhone nano. In een artikel speculeren ze over de iPhone nano, overname van Twitter en nieuwe MacBooks.

ad iphone nanoBij alle geruchten die de afgelopen dagen over ons zijn uitgestort is er één grote afwezige: de iPhone nano. Eigenlijk is iedereen er wel van overtuigd dat de nano niet meer dan grap was. Apple COO Tim Cook ontkende begin dit jaar dat er plannen waren om een goedkope iPhone uit te brengen. Het enige dat nog kan gebeuren, is dat Apple speciaal voor China en andere emerging markets ooit een goedkoper model gaat uitbrengen. Toch haalt het AD zowaar de iPhone nano weer uit de kast: ‘Wellicht nieuwe Apple iPhone nano’ staat er in grote letters boven een artikel.

En ze gaan nog even door: het oude gerucht dat Apple van plan zou zijn om Twitter te kopen komt opnieuw onder het stof vandaan (ook al heeft Twitter-baas Biz Stone duidelijk gezegd niet te willen verkopen). Het AD rekent ook op nieuwe MacBooks en misschien een goedkope netbook- en tabletcomputer. Mag allemaal wel waar zijn, maar de meeste Mac-sites die er wél verstand van hebben rekenen naast de nieuwe iPhone op twee heel andere dingen: meer details over iPhone OS 3.0 en Snow Leopard.

Meer info: AD
Tip: via Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juni 2009, 14:33
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.