Crimson Gold Supreme: duurste iPhone-case kost 99.500 dollar

Een Italiaanse en Britse ontwerper hebben 's werelds duurste iPhone-hoesje gemaakt. Voor nog net geen honderdduizend dollar koop je de Crimson Gold Supreme Edition, gemaakt van pythonleer en afgezet met diamanten.

crimson gold supreme‘s Werelds duurste iPhone-hoesje is een feit: de Crimson Gold Supreme Edition van ontwerpers Davide De Nizza en Stuart Hughes is gemaakt uit een combinatie van pythonleer, nubuckleer en goudleer. De sluiting is gemaakt van 46 gram 22 karaat goud, afgezet met 25 diamanten van 0,75 karaat elk. Voor de sluiting kun je kiezen uit vier verwisselbare edelstenen, waaronder robijn of een 3 karaats diamant.

Met een prijskaartje van $99,500 is de Crimson Gold Supreme Edition de duurste iPhone-hoes die tot nu toe is vertoond. Er zullen slechts drie stuks worden gemaakt, die je kunt aanschaffen bij Republica Fashion (Milaan) en Stuart Hughes (Liverpool). Past mooi bij je met goud en diamanten afgezette iPhone. Die is trouwens ook bij Stuart Huges te koop: voor $3 miljoen dollar koop je ‘s wereld duurste iPhone erbij.

Mocht je van dit soort duur uitziende cases houden maar toch een te krap budget hebben, dan is er ook een goedkoper alternatief: Ultra-Case maakt de Luxury Edition Royal Crown. Die is voor $179,99 een stuk betaalbaarder. In plaats van echte diamanten moet je dan wel genoegen nemen met Swarovski-steentjes.

Via: Bornrich.org
Tipgever: Kokkie76 via Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 maart 2010, 7:59
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.