Cocolo Bear: pratende teddybeer gebruikt iPhone als hart

De Cocolo Bear is een teddybeer met in zijn buik een iPhone, waardoor hij echt lijkt te praten. De mond beweegt als er geluid wordt geproduceerd.

Cocolo BearSpeelde je vroeger als kind met een teddybeer, dan was je aangewezen op je eigen fantasie om hem tot leven te brengen. In Japan hebben ze inmiddels de Cocolo Bear, een teddybeer die met behulp van je iPhone daadwerkelijk kan praten. Je plaatst de iPhone in zijn buik, waarna je een kabel aansluit op de geluidspoort. De mond van de teddybeer begint te bewegen zodra je iPhone geluid produceert. Een bijbehorende app moet ervoor zorgen dat de beer schattige dingen zegt, maar je kunt ook een telefoongesprek voeren waarbij het lijkt alsof je met de knuffel praat.


De Cocolo Bear verschijnt in de loop van november in Japanse winkels voor 4.935 yen, omgerekend ongeveer 50 euro. Het is nog niet bekend of de makers van plan zijn om de knuffel ook in het westen op de markt te brengen. Een samenwerking met de makers van de speelfilm Ted lijkt ons onvermijdelijk.

Bron: Damn Geeky, via Gizmodo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
9 november 2012 om 13:52
Categorie
Accessoires
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.