Chronic Dev Team toont untethered jailbreak op iOS 4.2.1 (jailbreak)

Het Chronic Dev Team heeft op YouTube een video gepost van een untethered jailbreak op een iPhone 4. Voor de jailbreak zijn er, in tegenstelling tot de Monte jailbreak met redsn0w, geen SHSH-gegevens van iOS 4.2b3 nodig.

greenpois0nHet Chronic Dev Team heeft op YouTube een video gepost van een untethered jailbreak op een iPhone 4. Voor de jailbreak zijn er, in tegenstelling tot de Monte jailbreak met redsn0w, geen SHSH-gegevens van iOS 4.2b3 nodig. De video sluit af met Stay Tuned! en heeft als bijschrijft Coming Soon!!!! Keep an eye on http://www.greenpois0n.com

De jailbreak is het resultaat van een samenwerking tussen @0naj, @p0sixninja en @pod2g. Het is door pod2g bevestigd dat de jailbreak voor alle iDevices is. Er zit nog een kleine bug in de code waardoor het Wi-Fi icoontje ook niet in de video te zien is. Het team heeft volgens hem nog tijd nodig om de jailbreak klaar te maken voor het grote publiek.


Op Twitter heeft pod2g nog twee smeekbedes geretweet waarin werd gevraagd de exploit te bewaren tot iOS 4.3, wat er op zou kunnen duiden dat greenpois0n RC5 tot die tijd op zich zal laten wachten. @MuscleNerd geeft aan niet te verwachten dat het Chronic Dev Team de exploit voor die tijd zal gebruiken in naam der competitie. De video volgde namelijk nadat MuscleNerd van het iPhone Dev Team p0sixninja van het Chronic Dev Team uit had gedaagd om binnen 10 tot 20 dagen een jailbreak te tonen.

tweets

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

TinyUmbrella heeft meteen een update gehad zodat je ook de SHSH-gegevens van iOS 4.3b2 op kunt slaan. Het is waarschijnlijk dat deze firmwareversie ook kwetsbaar is voor de kernel-exploits van de hackers en kan in de toekomst mogelijk worden gebruikt om iOS 4.3 untethered te jailbreaken, zoals nu het geval is bij iOS 4.2.1 en 4.2b3.

Reacties: 83 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.