Britse koningin Elizabeth wil een iPad

De Britse koningin Elizabeth wil een iPad hebben. Na een demonstratie door kleinzonen William en Harry zou de koningin zo onder de indruk zijn van het gebruiksgemak, dat ze na een serie iPods nu een iPad wil.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

elizabeth queenKoningin Elizabeth wil volgens de boulevardkrant The Sun een iPad kopen. Ze heeft haar personeel opdracht gegeven om er eentje te gaan kopen, nadat kleinzoons William en Harry hun iPads op Buckingham Palace hadden laten zien. De twee kleinzonen gaven Elizabeth een demonstratie van het apparaat, waardoor ze volgens een insider onder de indruk was van het gebruiksgemak, het grote scherm en het lage gewicht. Ook zou de koningin voor een 85-jarige de digitale ontwikkelingen goed kunnen bijbenen. “Het was slechts een kwestie van tijd voordat ze zou vragen dat iemand er eentje zou gaan halen.” De koningin heeft al een mobiele telefoon en een iPod, dus een iPad kan er ook nog wel bij. De iPad zou vooral bedoeld zijn als vermaak tijdens de lange reizen die ze moet maken.

De insider die The Sun citeert zegt dat de prinsen hun oma “really cool” vinden. In 2005 kocht de koningin een zilveren iPod en in 2009 kreeg ze van Barack Obama een nieuwe iPod, gevuld met foto’s van het bezoek dat de koningin het jaar ervoor aan de VS bracht. President Obama signeerde eerst een iPad en bleek er later zelf eentje te hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2011, 20:20
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.