Mac: Bootcamp met Windows

Apple lost Boot Camp-bug op in macOS Mojave

Apple heeft een kleine update voor macOS Mojave 10.14.5 uitgebracht, waarmee een Boot Camp-probleem wordt opgelost. Het probleem speelde alleen op de iMac en Mac mini.

De bug voorkwam dat er een nieuwe Boot Camp-partitie kon worden gemaakt op een iMac of Mac mini met Fusion Drive. Je kunt de update downloaden van Apple’s supportpagina’s. Voor mensen met andere Mac is de update niet beschikbaar. Het gaat om een update van slechts 1,9 MB, dus het is snel te downloaden en te installeren.

Boot Camp bug opgelost

Boot Camp geeft je de mogelijkheid om een aparte partitie op de Mac te maken, waarop je Windows kunt draaien. Vervolgens is het mogelijk om bepaalde Windows-programma’s te blijven gebruiken, ook nadat je bent overgestapt naar een Mac. Gespecialiseerde software is soms alleen beschikbaar voor Windows-gebruikers. Het werkt ook met Windows 10.

Een maand geleden verscheen macOS Mojave 10.14.5 voor iedereen. Deze update bevat onder andere AirPlay 2, zodat je ermee multiroom-speakers verspreid over het huis kunt aansturen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2019, 7:32
Categorie Mac & macOS
Onderwerpen boot camp, windows

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.