Booksstand: plaats e-books in de Kiosk van je iPad (jailbreak)

De jailbreaktweak Bookstand maakt het mogelijk om alle boeken van iBooks in de Kiosk (Newsstand) van je iPad te plaatsen. Hierdoor staan je boeken en tijdschriften op een enkele, centrale locatie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

BookstandHet is met iOS 5 een stuk makkelijker om al je tijdschriften op de iPad te ordenen in de Kiosk (Newsstand), een speciale map op je beginscherm met een knop naar de App Store. Je kunt met de jailbreaktweak Booksstand ook al je iBooks-boeken in deze map zetten. Druk je op een boek, dan wordt deze automatisch voor je geopend in de iPad-app.

Je geeft vanuit iBooks aan welke boeken er precies in je Kiosk moeten staan. Omdat de e-books op het beginscherm van je iPad staan, is het makkelijker om ze te openen. Je moet normaal gesproken iBooks opstarten, waarna je jouw boek aantikt. Met behulp van Booksstand staan al je boeken en tijdschriften op een enkele plek.

Je moet voor Booksstand minstens iOS 5 geïnstalleerd hebben. Hoe je een untethered jailbreak uitvoert op de iPad 2 lees je in onze uitgebreide handleiding.

Booksstand is verkrijgbaar voor $0,99 via de repository van BigBoss.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 februari 2012, 11:51
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.