Booksstand: zet e-books in de Kiosk van je iPhone (jailbreak)

De jailbreaktweak Bookstand zorgt ervoor dat je boeken uit iBooks kunt linken via de Kiosk (Newsstand) van iOS 5. Hierdoor kun je een boek vanaf het beginscherm van je iPhone direct openen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

BookstandiOS 5 maakt het een stuk makkelijker om al je tijdschriften op de iPhone te ordenen in de Kiosk (Newsstand), een speciale map op je beginscherm met een knop naar de App Store. De iBookstore heeft vrijwel dezelfde functie, maar dan voor boeken. Zou het niet gemakkelijker zijn om ze te combineren? De jailbreaktweak Booksstand doet dat: het zorgt ervoor dat je alle iBooks in een gezamenlijke map kunt zetten. Tap je op een boek, dan word je automatisch naar het boek in iBooks gebracht.

Je kunt vanuit iBooks aangeven welke boeken er precies in je Kiosk terecht komen. Omdat ze hierdoor op het beginscherm van je iPhone komen te staan, is het makkelijker om ze te openen dan voorheen. Normaal gesproken moet je iBooks starten, waarna je jouw boek selecteert. Al je tijdschriften en boeken staan met Booksstand op één plek.

Je hebt voor Booksstand minstens iOS 5 nodig: anders heb je geen toegang tot de Kiosk. Hoe je een untethered jailbreak uitvoert op de iPhone 4S lees je in onze uitgebreide handleiding.

Bookstands is verkrijgbaar voor $0,99 via de repository van BigBoss.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 17:31
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ibooks, jailbreak, kiosk, newsstand

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.