Bonsai Slice nu universeel: Fruit Ninja met bewegingsbesturing

Het olijke hakspelletje van voormalige Disney- en Apple-medewerkers is na een update universeel en op de iPhone te spelen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Bonsai Slice iconDe iPad-game Bonsai Slice kan na de laatste update ook op de iPhone worden gespeeld. De ontwikkelaar heeft bovendien het spel ontdaan van zijn prijskaartje, waardoor Bonsai Slice voortaan een freemium-titel is. Dat geeft opeens veel meer iOS-gamers de gelegenheid om Bonsai Slice te proberen. Dat is wellicht ook de moeite waard: voormalige medewerkers van Disney en Apple hebben Bonsai Slice samen ontwikkeld. Desondanks de autoriteit achter Bonsai Slice, wist de game op de iPad echter nog geen recensies in de Nederlandse App Store te scoren.

Bonsai Slice fotoIn Bonsai Slice houd je de iPhone of iPad recht vast, waarna je hem alle kanten opslingert om voorwerpen op het scherm stuk te snijden. Beweeg je iPhone naar voren en het zwaard beweegt ook naar voren. Tijdens het hakken staan er alleen ook de nodige bommen op het scherm, die je op geen manier met je zwaard mag aanraken. Hierdoor heeft Bonsai Slice wel wat weg van Fruit Ninja, maar dan met bewegingsbesturing.

Bonsai Slice bevat in-app aankopen. Je kunt met echt geld in-game munten lopen, die je vervolgens kunt uitgeven aan virtuele voorwerpen in het spel. Hiermee koop je nieuwe zwaarden, met speciale krachten die bijvoorbeeld je score verhogen.

Downloaden: Bonsai Slice (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2014, 15:36
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.