Bluetooth iPhone-toetsenbord van MacAlly weigert voorlopig dienst

MacAlly heeft als eerste een Bluetooth-keyboard voor de iPhone ontwikkeld. Er is slechts één probleem: het toetsenbord werkt nog niet. Maar volgens fabrikant MacAlly zal dat met de komst van de SDK zijn opgelost.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Macally Bluetooth keyboardMacWorld Expo 2008 is officieel voorbij, maar af en toe duiken nog wat berichten op van accessoires die in het showgeweld ondergesneeuwd raakten maar toch interessant zijn om te melden. Zo liet MacAlly op MacWorld een Bluetooth-toetsenbordje voor de iPhone zien. Klinkt als een interessante uitbreiding voor momenten wanneer je wat langere teksten moet tikken. Er is echter één maar: MacAlly wacht nog op de release van de SDK en hoopt dan pas te kunnen zorgen voor werkende Bluetooth-ondersteuning.

De BTKeyMini van MacAlly moet $100 gaan kosten. Dergelijke toetsenbordjes zijn in het verleden vaak verschenen voor smartphones, maar nog geen enkele is geschikt voor de iPhone. Na driemaal navragen werd nogmaals verzekerd dat het toetsenbord inderdaad functioneert. MacAlly verwacht de BTKeyMini in maart te kunnen leveren. Gezien de afbeelding hierboven kun je je nog wel afvragen: waarom een Bluetooth-uitvoering, als de iPhone toch met de dockconnector op het toetsenbord is aangesloten?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:45
Categorieën Accessoires, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.