Bluetooth-applicatie SweetTooth nu beschikbaar in Cydia

SweetTooth is vanaf nu beschikbaar in Cydia. Met deze applicatie kun je scannen naar Bluetooth-apparaten in de omgeving - maar veel meer ook niet.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

SweetToothEr zijn een paar kritiekpunten op de iPhone die steeds terugkomen: het ontbreken van kopiëren en plakken en MMS bijvoorbeeld, maar ook de beperkte ondersteuning van Bluetooth-profielen. Het project iPhoneBluetooth.tk is bezig om de Bluetooth-functionaliteit verder uit te breiden met Bluesn0w, maar ze worden nu ingehaald door een concurrerend project: iBlueToothProject.com. Dit team heeft SweetTooth via Cydia uitgebracht.

Met deze applicatie kun je naar Bluetooth-apparaten in je omgeving scannen. Veel meer kan het overigens niet: je ziet welke apparaten er zijn, maar je kunt nog geen verbinding maken. Toch is het een interessante stap in de juiste richting naar bijvoorbeeld A2DP.

Om SweetTooth te installeren moet je de repo http://ibluetoothproject.com/cydia/ aan Cydia toevoegen.

Via: iPhonehelp.in
Tipgevers: Nielssh, Skabaas, Macfreaker en Sam

In tegenstelling tot wat wij eerder schreven gaat het niet om een concurrerend project, maar heeft er een naamswijziging plaatsgevonden. Het gaat dus om dezelfde initiatiefnemers als bluesn0w. Daarnaast is SweetTooth (ook) via de MMi-repo (ModMyiPhone) verkrijgbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:45
Categorieën iDevices, iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.