BitTorrent op de iPhone

BitTorrent op de iPhone lijkt een mooie toepassing, maar er is voorlopig nog geen software beschikbaar die het kan. Gelukkig kun je met de webinterface van Azureus wel je torrents beheren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Een paar dagen geleden speculeerde TorrentFreak over BitTorrent op de iPhone. Nu software van derden binnen handbereik is, is het technisch mogelijk. Maar niet alle software die je zou willen hebben, is ook direct beschikbaar. Gelukkig heeft P2P-blog een tip: gebruik een webinterface!

Steeds meer BitTorrent-clients gebruiken een webinterface om de downloads in de gaten te houden vanaf een tweede computer. Het populaire programma uTorrent levert problemen op: het heeft wel een webinterface, maar omdat het een typisch Windows-programma is hebben de ontwikkelaars nooit aandacht eraan besteed om de webinterface geschikt te maken voor Safari. Azureus kan met verschillende plug-ins worden uitgebreid, waaronder de Azureus HTML Web UI plug-in. Dit werkt wel in de Safari-browser op de iPhone. Alleen de zoekfunctie werkt niet, dus je zult je torrents eerst via een andere website moeten opzoeken. Als je handig bent, kun je de webinterface zelfs met een stylesheet (CSS) naar je hand zetten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2014, 21:27
Categorie Diensten
Onderwerp bittorrent

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.