BiteSMS nu beschikbaar in Cydia voor firmware 2.0

BiteSMS is vanaf nu verkrijgbaar in Cydia, voor iPhones met firmware 2.0. Met BiteSMS kun je voor 6 eurocent wereldwijd sms-berichten versturen via Wi-Fi of je dataverbinding.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

BiteSMSBiteSMS is sinds kort beschikbaar in Cydia voor iPhones met firmware 2.0. Qua functionaliteit is er niet veel veranderd, maar er zijn nog wel een paar onderdelen die nog niet helemaal goed werken. Zo blijft het toetsenbord in beeld wanneer je een contactpersoon uit het adresboek probeert te selecteren. Dit is een bug, waaraan nog wordt gewerkt. Een ander probleem is dat de functie Default App nog niet aanwezig is. Ook dit zal nog op korte termijn worden opgelost.

BiteSMS is een alternatief voor de standaard iPhone SMS-applicatie. Je kunt met biteSMS voor 6 eurocent een SMS-bericht wereldwijd versturen via Wi-Fi of je mobiele internetbundel. De applicatie is zo gemaakt, dat je na instellen van je persoonlijke gegevens nauwelijks het verschil merkt met de gewone SMS-applicatie. Heb je nog een tegoed bij BiteSMS staan uit de periode vóór de upgrade naar firmware 2.0, dan kun je die gewoon blijven gebruiken.

BiteSMS is verkrijgbaar via de BigBoss-source in Cydia.

Meer informatie: www.bitesms.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:45
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.