Biografie van Steve Jobs: zaterdag voor 6,95 euro bij De Morgen

Aanstaande zaterdag kun je bij de Belgische krant De Morgen een biografie van Steve Jobs kopen, voor maar 6,95 euro. Het boek maakt deel uit van een reeks biografieën van bekende mensen.

steve jobs biografieWoon je in België of heb je zin om komend weekend naar België te gaan, dan is er op 30 januari iets te doen: voor 6,95 euro kun je namelijk bij de krant De Morgen de biografie van Steve Jobs te kopen. De Morgen brengt onder de titel Wereldbiografieën een reeks levensverhalen van bekende mensen uit. Geen stoffige verhalen over mensen die al lang dood zijn, maar biografieën uit de twintigste eeuw: Rupert Murdoch, Nicolas Sarkozy, Barack Obama en Mohammad Ali staan op het programma. Elk weekend komt er een nieuwe versie uit. Afgelopen zaterdag ging de biografie van Obama in de verkoop en aanstaande zaterdag is de beurt aan Steve Jobs.

Het gaat om een reeks van 15 biografieën in hardcover, met leeslint. De biografie van Jobs is geschreven door Richard Borgman, Kim Bos en Bas Roestenberg. Het beschrijft de carriere van Jobs bij Atari, de oprichting van Apple Computer en de oprichting van NeXT Computer. Het boek heeft de ondertitel ‘Geboren voor succes’. Voor mensen die het verhaal van Apple al goed kennen en bijvoorbeeld iCon: The Greatest Second Act in the History of Business ($10,17 bij Amazon) al gelezen hebben, levert deze biografie misschien niet zoveel nieuws op.

Later in de reeks komen ook Bill Clinton, Bill Gates, Silvio Berlusconi, Lance Armstrong en Bernard Madoff aan de beurt, om maar een paar namen te noemen.

Meer info: De Morgen Wereldbiografieën
Via: MacFreak

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2010, 20:50
Categorie Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.