Binnenkort ultrasn0w update alleen voor compatibiliteit iOS 4.3.1 (jailbreak/unlock)

Het iPhone Dev Team zal binnen enkele dagen een update uitbrengen voor de ultrasn0w unlock, waarmee toestellen die eerder al te unlocken waren ook op iOS 4.3.1 te unlocken zullen zijn. De update van ultrasn0w is specifiek bedoeld om compatibiliteitsproblemen die ontstonden bij het gebruik van oudere basebands (modemfirmwares) in combinatie met iOS 4.3.1 op te lossen.

iPhone 4 unlockHet iPhone Dev Team zal over enkele dagen een update uitbrengen voor de ultrasn0w unlock, waarmee toestellen die eerder al te unlocken waren ook op iOS 4.3.1 te unlocken zullen zijn. De update van ultrasn0w is bedoeld om compatibiliteitsproblemen die ontstonden bij het gebruik van oudere basebands (modemfirmwares) in combinatie met iOS 4.3.1 op te lossen. Met behulp van PwnageTool 4.3 is het mogelijk een eerdere baseband te behouden als je een update uit wilt voeren naar iOS 4.3.1.

ultrasn0w updateHet cosmetische probleem waarbij je maar één streepje bereik te zien krijgt na het updaten naar iOS 4.3.1 met behoud van een eerdere baseband wordt onder andere ook opgelost door deze update van ultrasn0w, zelfs voor gebruikers die hun toestel nog niet met ultrasn0w kunnen unlocken. De ultrasn0w unlock kan gebruikt worden om de iPhone 3G en iPhone 3GS tot en met baseband 06.15.00 te unlocken en is daarnaast te gebruiken op de iPhone 4 om baseband 01.59.00 te unlocken (normaliter tot en met iOS 4.0.2). Terwijl het iPhone Dev Team andere methoden op de recentere basebandversies te unlocken onderzoekt, wordt door het team ook een brute force aanval op de unlockcode uitgevoerd waarmee een toestel ‘officieel’ te unlocken is. Toestellen die in Nederland bij T-Mobile zijn gekocht kunnen overigens ook officieel simlockvrij gemaakt worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 april 2011, 10:31
Categorie Jailbreak
Onderwerpen iphone dev team, jailbreak, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.