Speciale Anna Sui-editie van BookBook iPad-case komt eraan

BookBook gaat een speciale Anna Sui-editie uitbrengen van de bekende iPad-case. Deze is ook gemaakt van verouderd leer, maar met roosjes, vlinders en ander design van Anna Sui.

bookbook-anna-suiWie gek is op de BookBook-cases van Twelve South, kan binnenkort uitkijken naar een speciale designer-uitvoering. De fabrikant is namelijk een samenwerking aangegaan met designer Anna Sui. Tijdens de New York Fashion Week was de speciale Anna Sui BookBook zelfs op de catwalk te zien, als onderdeel van de voorjaarscollectie 2012. De iPad-beschermhoes is gemaakt van verouderd leer in paars en zwart. De binnenkant is bekleed met zwart fluweel, aan de buitenkant vind je romantische krulmotieven van wijntakken en rozen en op de rug zie je de kenmerkende roos- en vlindericoontjes van Anna Sui. Prijs en exacte verkoopdatum zijn nog niet bekendgemaakt.


anna sui bookbookQua constructie is de BookBook-case van Anna Sui vergelijkbaar met het origineel: een harde rug, het uiterlijk van een oud boek en twee ritsen om je iPad voor de buitenwereld te beschermen. Omdat de BookBook-case kunstmatig is verouderd zien geen twee cases er hetzelfde uit.

Op de website van Twelve South kun je je aanmelden voor deze bijzondere case. In onderstaande catwalk-video, waarin je een samenvatting ziet van de voorjaarscollectie die Anna Sui tijdens de New York Fashion Week presenteerde, is de BookBook-case te zien na ca. 28 seconden.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 september 2011 om 16:55
Categorie
Accessoires

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.