AT&T verkocht tot nu toe 6 miljoen iPhone 3G’s

AT&T heeft het afgelopen kwartaal 1,6 miljoen iPhone 3G's geactiveerd. In totaal zijn er 6 miljoen iPhone 3G's verkocht.

att-iphone-3gVanavond om 23:00 uur Nederlandse tijd gaat Apple de kwartaalcijfers bekendmaken. AT&T heeft dat zojuist gedaan en de cijfers zagen er op zich goed uit. In het afgelopen fiscale kwartaal activeerde AT&T meer dan 1,6 miljoen iPhone 3G’s. Meer dan 40 procent van deze klanten waren nieuw voor AT&T. In het voorgaande (feestdagen)kwartaal activeerde AT&T nog 1,9 miljoen iPhone 3G’s. De verkoop is dus iets teruggelopen, maar de situatie is niet dramatisch.

In totaal heeft AT&T nu 5,9 miljoen iPhone 3G’s geactiveerd. Omdat je niet meer zo makkelijk een iPhone uit de VS kunt meenemen kunnen we er vanuit gaan dat Apple ook ongeveer 6 miljoen iPhone 3G’s in de VS heeft verkocht. Kijken we naar het geheel, dan kreeg AT&T er 1,2 miljoen nieuwe abonnees bij zodat er nu 78,2 miljoen Amerikanen via AT&T bellen. Voor de vijfde keer op rij nam de gemiddelde omzet per klant toe: met 2,1 procent vergeleken met hetzelfde kwartaal vorig jaar. AT&T’s klanten leveren het bedrijf een gemiddelde omzet van $59,21 per klant op.

T-Mobile heeft nog niet bekend gemaakt hoeveel toestellen er tot op heden in Nederland zijn verkocht.

Meer info: Yahoo Finance

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2009, 21:27
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.