Apple zoekt medewerker voor toekomstige iPhone OS-apparaten

Apple zoekt een Engineering Manager die bezig gaat om het iPhone OS uit te bouwen naar andere apparaten. Je moet verstand hebben van hard- en software, beveiliging en low level platform-architectuur.

steve jobs ipadApple heeft een vacature online gezet, waarin ze zoeken naar iemand die gaat meehelpen het iPhone OS verder uit te bouwen. De medewerker krijgt de titel “Engineering Manager (Platform Bring-Up)” gaat een team van softwareontwikkelaars leiden, die samenwerkt met hardware- en componententeams om nieuwe platformen en prototypes te bouwen. Klinkt als een interessante baan, waarin je met veel geheime Apple-projecten te maken gaat krijgen.

Dus mocht een van onze lezers nog op zoek zijn naar een nieuwe baan en gekwalificeerd zijn: grijp die kans! Het team bestaat uit medewerkers die ervaring hebben met hardware, firmware, IOKit-drivers, beveiliging en platform-architectuur. Het team is verantwoordelijk voor low level platform-architectuur, firmware, core drivers en opleveren van nieuwe hardware-platformen.

Mogelijk gaat het niet alleen om volkomen nieuwe producten. De kennis van de ARM-gebaseerde architectuur en iPhone OS kan ook in bestaande producten van pas komen, zoals in de Apple TV en de MacBook Air. De geschatte 1 miljard dollar aan kosten die Apple bijvoorbeeld in de nieuwe iPad-chip A4 heeft gestoken, zullen ze ook in andere producten te gelde willen maken.

De vacature is hier te zien: Engineering Manager (Platform Bring-Up). Het gaat om een fulltime baan in Cupertino.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2010, 22:50
Categorie Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.