Bespioneer of backup je eigen iPhone met OwnSpy (jailbreak)

Met de applicatie OwnSpy kun je op afstand vanaf je computer je iPhone in de gaten houden. Daarbij moet je denken aan het bekijken van de SMS- en belgeschiedenis, foto's die zijn genomen en de (geschiedenis van de) GPS-positie van je iPhone.

Met de applicatie OwnSpy kun je op afstand vanaf je computer je iPhone in de gaten houden. Daarbij moet je denken aan het bekijken van de SMS- en belgeschiedenis, foto’s die zijn genomen en de (geschiedenis van de) GPS-positie van je iPhone.

Je kunt de applicatie gebruiken om backups te maken van gegevens zoals je SMS- en belgeschiedenis, contacten of de foto’s die je hebt gemaakt. Ook kan de applicatie gebruikt worden om een gestolen iPhone terug te vinden met behulp van de GPS locatie en bijvoorbeeld de gebelde nummers. Daarnaast kun je met OwnSpy zien wanneer je applicaties geopend en afgesloten hebt.

Let op: als je deze applicatie zonder toestemming op de iPhone van een derde installeert om deze persoon te bespioneren pleeg je in principe computervredebreuk.

Nadat je OwnSpy op je iPhone hebt geïnstalleerd, zal er geen icoon verschijnen op Springboard en zal de applicatie zelfs niet terug te vinden zijn als installed package in Cydia. OwnSpy is te registeren op en volledig te beheren vanaf de website OwnSpy.com. De applicatie kan automatisch updates ontvangen zonder tussenkomst van de gebruiker en kan op afstand verwijderd worden.

OwnSpy is voor $0,99 een dag te gebruiken en te vinden in de repository van ModMyi

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2010, 21:23
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.