Apple vernieuwt statuspagina iCloud en andere online diensten

Apple heeft een nieuwe statuspagina voor iCloud en andere iOS-gerelateerde diensten geïntroduceerd, waarop meer details vermeld staan.

Apple StatuspaginaApple heeft de statuspagina voor iCloud, de App Store en andere diensten aangepast, waardoor je voortaan meer details te zien krijgt. Je krijgt nu alle aparte diensten gecategoriseerd op een overzichtspagina te zien, met daarnaast een icoon om de huidige status aan te geven. Is dit icoon groen, dan is er niks bij Apple aan de hand. Een oranje driehoek geeft echter problemen aan.

Tussen de aangegeven diensten staan ook de App Stores, iTunes Store, iBookstore, Maps, FaceTime, Game Center en andere iOS-gerelateerde diensten. iCloud is opgedeeld in totaal 18 onderdelen, zoals Find My Friends, Photo Stream, iTunes Match, Mail en Contacten.

Statuspagina diensten

Onderaan de pagina staat een tijdlijn waarop wordt getoond wanneer er sprake was van een storing. Bij aangegeven storingen wordt beschreven wat er precies niet mogelijk was en hoeveel gebruikers hier precies last van hadden. Soms kan Apple in een precies percentage aangeven wie er getroffen waren bij een storing, maar het merendeel van de tijd wordt gezegd dat “een aantal gebruikers” ergens last van hadden.

Statuspagina tijdlijn

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2012, 10:30
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.