Apple-top: het komt uiteindelijk goed met de iPhone

Financieel analist Ben Reitzes sprak met topmannen Peter Oppenheimer, David Moody en Eddy Cue van Apple. We kunnen rustig slapen: de iPhone komt op tijd en in voldoende hoeveelheden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

slaapzakBerg de slaapzakken maar weer op. Er is geen reden om straks nachtenlang voor de deur te liggen om zeker te weten dat je een iPhone kunt bemachtigen. Financieel analist Ben Reitzes kreeg de kans om met Apple-topmannen Peter Oppenheimer, David Moody en Eddy Cue te praten. Alledrie waren vast ervan overtuigd dat de iPhone niet alleen op schema ligt, maar dat er straks ook genoeg op voorraad zijn.

Reitzes kreeg de indruk dat Apple binnen een jaar nieuwe modellen zal introduceren én de partners voor Europa en Azië bekend zal maken. Dat laatste is er eentje in de categorie “nogal wiedes”, maar dat er nog binnen een jaar nieuwe iPhone-modellen bij zullen komen, is wel de moeite waard.

Ook Reitzen noemt een widescreen video iPod met multitouch-technologie als te verwachten product voor 2007, naast iPod nano’s en shuffle’s met hogere capaciteit en nieuwe Mac’s rond de feestdagen. De verkoop van Mac’s zal verder nog worden gestimuleerd door de lancering van Adobe’s Creative Suite 4 en de videosoftware Final Cut Pro Studio 2.0. Maar er zijn meer kansen, zoals ultra-draagbare pc’s, nieuwe partners en diensten in de filmwereld en ontwikkelingen rond games. Kortom: we kunnen weer rustig gaan slapen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 16:26
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.