Apple stopt met iPhone Bluetooth Headset

Apple heeft de iPhone Bluetooth Headset voorzien van de tekst 'Discontinued'. De headset is nog wel gewoon te koop in de Nederlandse en Belgische online Apple Store.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone bluetooth headsetApple gaat stoppen met de verkoop van de Bluetooth-headset voor Apple iPhone (€79). In de Nederlandse en Belgische App Store is de headset nog gewoon verkrijgbaar, net als in de Amerikaanse online store, maar daar staat sinds vandaag wel de tekst ‘Discontinued’ bij het product. Het kan een signaal zijn dat er binnenkort een nieuw model aankomt, of dat Apple de markt overlaat aan externe fabrikanten. De Bluetooth-headset werd in juni 2007 gelanceerd, samen met de eerste generatie iPhone. Het was aanvankelijk te koop voor $129 en werd geleverd met een reiskabel en een Dual Dock waarmee je de iPhone en de headset gelijktijdig kon opladen.

bluetooth headsetLater liet Apple de prijs zakken naar $99, gelijktijdig met de introductie van de iPhone 3G. Vanaf dat moment kreeg je er ook geen Dual Dock meer bij. Je kunt de Bluetooth-headset nog steeds bestellen.

De iPhone Bluetooth Headset leverde nogal uiteenlopende kritieken op: sommige mensen vonden het een prachtig ding, licht van gewicht en qua design passend bij Apple. Maar er werd ook geklaagd over de hoge prijs, de geringe batterijduur en het gebrek aan voicedial-mogelijkheden.

Meer info: Apple Store
Via: Apple Insider

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:38
Categorieën Accessoires, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.