‘Apple werkt aan rode bumper voor iPhone’

Apple zou plannen hebben voor een rode iPhone-bumper. De omzet hiervan zou vermoedelijk gedeeld worden met Product Red, dat werkt aan de bestrijding van aids.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Red iPhone bumperApple zou van plan zijn om een speciale rode bumper uit te brengen voor de iPhone 4 en de iPhone 4S. Vermoedelijk zou deze rode bumper deel uitmaken van Product Red, een reeks producten waarvan een deel van de opbrengsten gaat naar de bestrijding van AIDS. Apple bracht eerder al verschillende Red-producten uit. Op het moment kun je een rode iPod nano en een rode Smart Cover voor je iPad kopen.


De rode iPhone-bumper wordt gemaakt volgens verschillende bronnen van 9to5Mac. Verdere details zijn schaars. Het is nog niet bekend wanneer de bumper te koop zal zijn. Met geruchten die wijzen op een iPhone-aankondiging op 12 september, zou het niet raar zijn als Apple dit evenement hiervoor aangrijpt. De bumper zou in dat geval wel om de nieuwe iPhone moeten passen.

Apple zou niet de eerste zijn die met een rode iPhone-bumper op de markt komt, maar deze alternatieven zijn niet gelieerd aan Product Red. Met de populariteit van de iPhone, zou een rode bumper hiervoor veel geld kunnen inzamelen voor de strijd tegen AIDS en HIV.

De rode bumper is kort na dit artikel verscheen al in de online Apple Store verschenen: Apple iPhone 4 Bumper – (PRODUCT) RED (€29,00).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 augustus 2012 om 20:32
Onderwerp
Categorie
Accessoires
16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.