Apple opent thuisbestelpagina voor iPhone 3G (USA)

Amerikanen kunnen hun iPhone 3G voortaan vooraf op de website van Apple aanschaffen. Er wordt dan alvast een credit check gedaan en je kiest een abonnement, zodat de afwikkeling in de winkel sneller kan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone3gApple heeft een nieuwe webpagina geopend waarmee het mogelijk wordt om de iPhone 3G alvast thuis aan te schaffen. De maatregel is genomen om de aankoop en activatie van de iPhone 3G in de winkel te versnellen, met het oog op het komende feestdagenseizoen. Apple legt het proces uit in 4 stappen. Klanten moeten allereerst hun creditcard-informatie, adres, geboortedatum en social securitynummer invullen zodat er een automatische kredietwaardigheidscheck kan worden uitgevoerd. Is dit gelukt, dan mag je door naar de volgende stappen.

In stap 2 kijk je of je voor een iPhone 3G in aanmerking komt en wat de prijzen zijn. In stap 3 kies je een abonnementsvorm en in stap 4 bevestig je alles en kies je een Apple Store waar je de iPhone 3G wilt ophalen op een vooraf bepaalde datum en tijd. Er zal dan een Apple-medewerker beschikbaar zijn om je iPhone 3G in te stellen, en om het bellen, internetten en e-mailen uit te leggen. Het betekent overigens nog wel dat de activatie in de winkel moet plaatsvinden; de nieuwe thuiskoop-pagina is alleen bedoeld om te voorkomen in de winkel minutenlang bezig zijn met het opsnorren van alle gegevens voor de credit check en vervolgens nog een kwartier moeten nadenken welke abonnementsvorm ze nu eigenlijk willen.

Overigens is het nog steeds mogelijk om onaangekondigd met alle benodigde gegevens naar de Apple Store te gaan, maar dan ben je in de winkel iets meer tijd kwijt.

Meer info: Apple

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2008, 0:17
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.