Apple lanceert iAd Producer voor het maken van iAds

Apple heeft iAd Producer uitgebracht, een hulpmiddel om op de Mac iAds te maken. De software bevat een Visuele Designer die de HTML5, CSS3 en JavaScript regelt.

iad producerApple heeft zojuist de Mac-applicatie iAd Producer uitgebracht. Het is bedoeld voor ontwikkelaars en ontwerpers die iAds willen maken, de interactieve advertenties voor Apple’s eigen advertentiedienst. iAd Producer is te downloaden van de website van Apple en vereist Mac OS X 10.6.5, Safari en iOS SDK 4.0. De software zorgt voor de afhandeling van HTML5, CSS3 en JavaScript achter de schermen van je iAd. Ook biedt de software geavanceerde mogelijkheden voor het bewerken en debuggen van JavaScript.

Ervaren ontwikkelaars kunnen aan de slag met het maken en hergebruiken van templates en componenten. De visuele designer geeft je de mogelijkheid om het type iOS-apparaat te kiezen, waarna de software de structuur aangeeft van de ads.

Apple heeft een serie knowledgebase-artikelen online gezet voor situaties waarbij gebruikers tegen problemen aanlopen, bijvoorbeeld bij landschapsweergave, muziekalbums buiten de VS en gebruik van fonts. Helaas bevat die geen antwoord op een ongetwijfeld veelgestelde vraag: waar blijft de Windows-versie?

Meer informatie is te vinden op de website van Apple. Een handboek is er ook.

iad producer mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 december 2010, 23:32
Categorie Apple
Onderwerp iads

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.