Apple kan niet lachen om Centraal Beheer

Een applicatie van Centraal Beheer waarbij een barst in je iPhone-scherm komt en de iconen van het scherm vallen, kon niet op de sympathie van Apple rekenen: ze keurden de applicatie af.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple Centraal BeheerIn Nederland weten we de humor van Centraal Beheer meestal te waarderen: mensen die in lastige situaties terechtkomen met aan het einde de slogan: ‘Even Apeldoorn bellen’. Maar Apple denkt er anders over: een grappig bedoelde applicatie waarbij er een barst in het iPhone-scherm komt en de icoontjes omlaag vallen kon niet op de waardering van de Amerikanen rekenen: ze keurden de applicatie af. Het zou verwarrend zijn voor iPhone-gebruikers.


Ook een tweede variant, waarin het iPhone-scherm was vervangen door een aquarium, kon volgens Apple niet door de beugel. Toch blijft het vreemd, want er komen dagelijks applicaties in de App Store binnen die aanstootgevend en eigenlijk op het randje van acceptabel zijn, zoals gisteren nog de applicatie Ask the Dead. Er valt nog steeds geen peil te trekken op Apple’s goedkeuringssysteem.

IceMobile, het bureau dat verantwoordelijk was voor de app, heeft nu een filmpje gemaakt, zodat je weet wat je mist:

Let op: de video is momenteel nog niet op de iPhone te bekijken. Er is vermoedelijk sprake van een vertraging bij YouTube bij het omzetten van video’s naar het voor de iPhone geschikte H.264-formaat. Even op de desktop-computer bekijken dus…

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 oktober 2009 om 1:32
Categorie
Achtergrond
76 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.