Apple brengt nieuwe iPad SDK 3.2 beta 5 uit

Apple heeft vannacht voor ontwikkelaars een nieuwe versie van de iPhone SDK 3.2 uitgebracht. Daarnaast is de applicatie waarmee ontwikkelaars hun applicaties kunnen indienen ook aangepast.

application loaderApple heeft vannacht voor ontwikkelaars een nieuwe versie van de iPhone SDK 3.2 beschikbaar gemaakt. Dit is de vijfde betaversie waarmee ontwikkelaars aan de slag kunnen om hun applicaties en games geschikt te maken voor de iPad. Een van de grotere wijzigingen is de mogelijkheid voor ontwikkelaars om te kunnen bepalen of de applicatie draait op een iPhone of iPad. Daarnaast is de interface waarmee ontwikkelaars hun applicaties kunnen indienen, ook aangepast. Vanaf nu hebben ze de mogelijkheid om hun applicatie-updates in te plannen. Ze kunnen op deze manier ook prijswijzigingen voor een bepaalde periode klaarzetten. Je kunt hiermee relatief makkelijk je spel of iPhone-applicatie promoten, zonder dat je op het moment zelf op een knop hoeft te drukken.

apple application loader

Zodra we meer weten over meer wijzigingen aan de SDK of aan de Application Loader, vertellen we het. Heb je zelf nog dingen die veranderd zijn dan horen we dat natuurlijk graag in de reacties.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2010, 11:27
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.