ActivateMMS2G zorgt voor MMS op eerste generatie iPhone met OS 3.0 (jailbreak)

Geniusan heeft een patch uitgebracht waarmee je MMS-berichten op de eerste generatie iPhone kunt versturen én ontvangen, wanneer iPhone OS 3.0 is geïnstalleerd. Tot nu toe was dat niet mogelijk.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone MMSGeniusan heeft een patch uitgebracht waarmee je MMS-berichten op de eerste generatie iPhone kunt versturen én ontvangen. De hack is te vinden in Cydia als je daarin de iSpazio-repo hebt toegevoegd. Om het te kunnen gebruiken heb je een iPhone met firmware 3.0 nodig (op firmware 2.2.1 werkt het niet). En mocht je ooit de applicatie asBattery hebben geïnstalleerd, dan moet je die eerste verwijderen. Daarna ga je naar Cydia en download je ActivateMMS2G vanuit de iSpazio-repo. Herstart daarna de iPhone.

Vervolgens ga je naar Instellingen > Algemeen > Netwerk waar je de instellingen voor MMS moet invullen. De benodigde parameters vind je in ons eerdere artikel over MMS-instellingen of check de wiki-pagina over MMS.

Ga je vervolgens naar de Berichten-applicatie op je iPhone, dan zie je het camera-symbooltje om aan te geven dat je MMS kunt gebruiken. MMS-berichten vallen vaak niet onder je belbundel, dus ga niet onbezonnen aan de gang.

Tipgevers: kD, Jeroen, Raymond en Marco

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:31
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.