Accessoires: Noreve, Marware CEO, SunTable

Marware brengt de CEO-cases ook in vanillegeel uit, Noreve heeft een dure Diamond Case met 272 diamantjes en SunTable brengt een tuintafel met zonnepanelen op de markt, waarmee je gadgets kunt opladen.

Noreve Diamond CaseWe zouden op dit moment wel aan de lopende band over applicaties kunnen schrijven, zoveel nieuwe en interessante applicaties komen er op dit moment uit. Voor de afwisseling toch maar wat accessoires tussendoor: Noreve, een in St. Tropez gevestigde maker van luxe telefoontasjes, heeft iets nieuws. De Diamond Case voor de Apple iPhone is voorzien van 6,8 karaat diamantjes en is in 15 kleuren te koop voor $15.000. Elke case is handgemaakt en voorzien van 272 kleine diamantjes. Aan de achterkant is het logo van Noreve in reliëf aanwezig. Kopers krijgen een levenslange garantie, maar dat mag voor zo’n prijs ook wel. Via PRweb.

Marware brengt de CEO Premiere, CEO Flip Vue en CEO Sleeve nu ook in vanillegeel uit. Aan de CEO Premiere hebben we onlangs in een review aandacht besteed, maar of deze er in het geel mooier uit zal zien? De Vanilla-uitvoering van de cases is rechtstreeks via Marware in pre-order te bestellen.

suntableDe SunTable is een zonnepaneel vermomd als tuintafel, waarmee je je gadgets milieuvriendelijk kunt opladen. De tafel werd al in december voorgesteld en is nu eindelijk te koop. De tafel is uitgevoerd in roestvast staal en teak, kan in vier uur worden opgeladen en levert daarna zo’n 4 uur stroom met een voltage van 12V. Een ingebouwde inverter met stopcontacten zorgt ervoor dat je je gadgets gewoon kunt inpluggen. De tafel is waterbestendig, kan gemakkelijk worden gemonteerd en kost $2.200. Via Gizmodo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2008, 15:39
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.